Чоловік у Вільшанці отримав п'ять років ув'язнення за крадіжку щебеневих ґаблів

Перегляди: 978

Чоловіку, який неодноразово крав садове приладдя, Вільшанський суд призначив п'ять років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відомо, що фігурант у стані алкогольного сп'яніння вирішив викрасти господарські інструменти: вила, садові граблі й совкову та штикову лопати без держаків, таким чином завдав постраждалому шкоди на суму 420 грн.

Вже у іншому домоволодінні чоловік викрав щебеневі ґаблі без держака, стартер до автомобіля ЗАЗ та хрестовину до трактора Т-150, здобич, окрім щебеневих ґаблів, крадій виніс у рюкзаку. Цей епізод завдав потерпілому збитків на 2134 грн.

У судовому засіданні фігурант свою вину визнав повністю та просив суворо не карати. Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання - 5 років позбавлення волі. 

Шляхом часткового приєднання до призначеного покарання за цим вироком, невідбутої частини покарання за вироком Вільшанського районного суду Кіровоградської області від 9 лютого 2023 року, крадій отримав п'ять років та один місяць позбавлення волі.

Ґаблі - вила, переважно з тупими кінцями, що вживаються для накидання картоплі, буряків у віз, також для накидання гною.