Чоловік застрелив себе зброєю поліцейського у Світловодську

Перегляди: 629

У Світловодську чоловік застрелив себе, заволодівши зброєю працівника поліції.

Про це повідомила Громадська організація «Стаття 5» у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Речниця ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко підтвердила інформацію: «Підтверджуємо факт, обставини події розслідують правоохоронці. Розпочато службове розслідування, за результатами якого буде надано правову оцінку діям поліцейських. 

На цей час співробітників поліції, які перебували на місці пригоди, заступника керівника територіального підрозділу по напрямку превентивної діяльності відсторонено від виконання службових обов'язків».

Як йдеться у дописі «Статті 5», після прибуття на місце виклику поліцейські виявили чоловіка, який поводився агресивно та не реагував на зауваження працівників поліції.

Під час спроби затримати чоловіка, він виривався. Правоохоронці вирішили доставити його до медичного закладу, від будь-якої допомоги він відмовлявся. 

У результаті його доставили до лікувального закладу, проте він відмовлявся від надання йому медичної допомоги.

Під час спілкування, чоловік заволодів зброєю працівника поліції та почав погрожувати  застосувати зброю. Згодом чоловік направив на себе зброю та вчинив самогубство.