Чоловіка, який видавав себе за співробітника СБУ, затримали у Кропивницькому

Перегляди: 388
Фото: Управління СБ України в Кіровоградській області

Правоохоронці затримали у Кропивницькому чоловіка, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України і за гроші допомагав охочим ухилятися від мобілізації.

Про це повідомляє Управління СБ України в Кіровоградській області у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці встановили, що підозрюваний видавав себе за співробітника Служби безпеки України і за гроші допомагав своїм клієнтам оформлювати підроблені документи, а також влаштовував їх до охоронних фірм, що надавало тим бронювання від мобілізації.

Правоохоронцям вдалося спіймати підозрюваного під час отримання грошей від клієнта за підроблені документи. За свої послуги чоловік отримував 5 тисяч доларів.

В результаті обшуків у помешканні підозрюваного правоохоронці знайшли та вилучили підроблені документи представників органів влади.

Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 114-1 ККУ (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

photo_2024-08-16_13-06-18 (2)