Чоловіки, зокрема з Кіровоградщини, у зерновозі намагались виїхати з України

Перегляди: 98
Фото: Державна прикордонна служба України

Прикордонники Ізмаїльського загону зупинили на Одещині фуру з 41 чоловіками призовного віку, зокрема, з Кіровоградщини.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Велику групу порушників державного кордону, які одночасно намагались потрапити у незаконний спосіб за кордон, учора, 13 червня, виявили прикордонники.

Зупинили вантажівку марки Renault неподалік населеного пункту Новосельське Ренійської громади. Водієм виявився житель Болградського району, замість зерна в причепі перевозив до кордону 41 чоловіка віком від 18-60 років.

Подорожували у зерновозі призовники з Київщини, Одещини, Луганщини, Донеччини, Запоріжжя, Херсонщини, Харківщини, Кіровоградщини, Чернігівщини, Житомирщини, Черкащини та Волині.

За ознаками злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», стосовно двох фігурантів направили повідомлення до Національної поліції.

Щодо інших порушників  прикордонники склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

photo_2_2024-06-14_12-29-10