Директора Лікарні Святого Луки у Кропивницькому нагородили «Хрестом пошани»

Перегляди: 865
Фото: фейсбук-сторінка Григорій Урсол

Гендиректор кропивницької Лікарні Святого Луки Григорій Урсол отримав відзнаку Міністерства оборони України - «Хрест пошани».

Про це він розповів у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Для Лікарні Святого Луки відзнака міністерства оборони України – надзвичайно цінна. Вона уособлює не лише потужну командну роботу, а й окремо працю кожного лікаря, кожної медичної сестри – кожного нашого працівника. Радий знайомству з заступником міністра Юрієм Джигирем. Також дякую обласній військовій адміністрації за увагу до нашого медичного закладу.», - розповів Григорій Урсол.

Також директор закладу відзначив, що у січні провели конференцію, присвячену бойовій травмі. Найближчим часом планують захід, у рамках якого разом із колегами з усіх регіонів аналізуватимуть досвід у відновлювальній хірургії.

Відзнакою - медаль «Хрест пошани» - нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, а також інші особи за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій, науковій, освітянській та інших сферах діяльності, бездоганну сумлінну службу (працю) та видатні заслуги перед Збройними Силами України.

photo_1_2024-09-05_12-41-51 photo_2_2024-09-05_12-41-51