Для ремонту тепломережі у Кропивницькому демонтують «червонозорівців»

Перегляди: 281
Фото: Кропивницька міська рада

Для ліквідації аварійної ситуації на тепломережі у Кропивницькому необхідно демонтувати елементи скверу робітників-червонозорівців.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Минулого тижня завершили ремонт теплотраси по вулиці Чикаленка. Утім, біля пам’ятника робітникам заводу «Червона зірка», які загинули у Другій світовій війні, знову стався порив труби діаметром 600 мм.

Це важливий трубопровід для організації теплопостачання верхньої частини Студентського бульвару і прилеглого мікрорайону. Для ліквідації аварії необхідно виконати земляні роботи з  демонтажем елементів облаштування скверу.

Заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради  доручив керівництву головного управління ЖКГ і КП «Теплоенергетик» провести оперативну робочу нараду на місці за участі заступника міського голови Олександра Вергуна і адміністрації заводу «Ельворті».

Станом на 12 серпня, згідно з актами виконаних робіт, стан готовності теплового господарства становить понад 60%.

Котельня по вулиці Любомира Гузара вже готова до експлуатації, завершується завантаження документації в державну електронну базу, триває робота над підготовкою документів з технічних умов на будівництво когенераційної установки.