Дует за участі виконавиці з Кіровоградщини посів третє місце на Євробаченні

Перегляди: 358
Фото: скриншот з трансляції Євробачення-2024

У Мальме завершився фінал Євробачення-2024 з перемогою Nemo зі Швейцарії, український дует Jerry Heil і alyona alyona на третьому місці.

За голосуванням національних журі Україна набрала 146 балів і посіла 5 місце. Від глядачів Україна отримала 307 балів. У результаті alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria посіли 3 місце, набравши загалом 453 бали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Швейцарський небінарний виконавець Nemo отримав високі бали як від суддів, так і від глядачів - 365 та 226 балів відповідно, загальний результат 591 бал приніс цьогоріч Швейцарії перемогу.

Друге місце посіла Хорватія, яку представляв виконавець Baby Lasagna він отримав 210 голосів від журі та 337 від єврофанів.

Нагадаємо, дует, який представляв Україну складається з української 28-річної співачки Jerry Heil, яка вже двічі брала участь у нацвідборі до Євробачення та 32-річної реперки alyona alyona, яка дебютувала на цьогорічному відборі.

alyona alyona (Альона Савраненко) — українська реперка, авторка пісень та інфлюєнсерка, власниця лейблу звукозапису Enko. Виконує пісні українською мовою на актуальні суспільні теми у співпраці з провідними українськими зірками. Народилася на Кіровоградщині у селищі Капітанівка у 1991 році.