Два комунальні підприємства Кіровоградщини отримали установки для виробництва електроенергії

Перегляди: 751

Два комунальні підприємства на Кіровоградщині отримали від USAID п'ять когенераційних установок, які виробляють електроенергію та тепло.

Про це на брифінгу в ОВА розповіла директорка департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Ольга Довжук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Комунальні підприємства отримали від USAID вже п'ять когенераційних установок, одну - для "Світловодськпобут" і чотири - для "Теплокомуненерго" в Олександрії. Ми ще подали відповідні заявки з переліком необхідних когенераційних установок по всім підприємствам комунальної теплоенергетики для USAID для закупівлі. Наразі ми чекаємо допомоги від донорів», - повідомила Ольга Довжук.

Когенераційна установка — комплекс обладнання, що працює за способом комбінованого виробництва електричної і теплової енергії або перетворює скидний енергетичний потенціал технологічних процесів в електричну та теплову енергію.