Дві патріотичні інсталяції оновили на Фортечних валах у Кропивницькому

Перегляди: 459
Фото: Ігор Філіпенко, CBN.

У Кропивницькому на Фортечних валах комунальники оновили дві патріотичні інсталяції.
 
Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.
 
Працівники підприємства «Благоустрій» оновили та створили дві патріотичні інсталяції: одна з них - макет фортеці - була тут і раніше, а нова складається із цифр «270».

«Макет фортеці на схилі при вході до Меморіального комплексу Фортечні вали був і раніше. За початковим задумом тут мав бути квітник. Але практика показала, що влітку при спеці та ще й на схилі дуже важко виростити якісну квітку. Квіткові композиції доводилось оновлювати до п'яти разів за сезон. А нинішнього сезону то й взагалі, коли спекотна погода почалася ще з квітня, і при аномально високих температурах влітку ми не встигали полити квітник, як вся вода стікала до низу, а в металевій конструкції квіти просто запікалися. Тому й виникла така ідея створити інсталяцію, використавши декоративний камінь — це і довговічність, і економія коштів. Герб по центру, який раніше був просто білим, ми пофарбували у патріотичні жовто-блакитні кольори», - розповіла головна агрономка підприємства «Благоустрій» Альона Ворона.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інсталяція із цифрою «270» символізує ювілей який цьогоріч відзначає місто Кропивницький.
 
На 101-му мікрорайоні також з'явиться інсталяція із цифрою «270», викладуть її з декоративного каменю.

5262561262888410125