Двоє 5-річних хлопців загубилися у Кропивницькому

Перегляди: 1148
Фото: ГУНП Кіровоградської області

Двоє 5-річних хлопців пішли за межі дитсадка та загубилися в Кропивницькому.

Про це повідомило на сайті Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час прогулянки діти, без дозволу виховательки, самостійно залишили територію дошкільного закладу. Стурбована жінка повідомила про подію батькам та негайно звернулася по допомогу до поліцейських. 

До пошуку неповнолітніх терміново долучилася слідчо-оперативна група, співробітники сектору ювенальної превенції Кропивницького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці обстежили прилеглі до дитячого садка вулиці, територію парку, сквери та дитячі майданчики, торговельні заклади, опитували перехожих для встановлення напрямку руху дітей та подальшого їх місцезнаходження.

У результаті пошуків, ювенальні поліцейські Сергій Вовкогон та Яна Марченко розшукали хлопчиків на одній з вулиць міста. З'ясувалося, що діти вирішили погратися за межами дитсадка, а потім відійшли на значну відстань.

Поліцейські впевнилися, що з дітьми все добре, повідомили про те, що їх знайшли їхніх батьків  адміністрацію дитсадка. Правоохоронці супроводили малюків назад до виховного закладу.

Також з дітьми провели профілактичну бесіду.