Двох кропивничан викрили на продажі контрафактних цигарок

Перегляди: 150

Кропивничани незаконно продавали тютюнові вироби на території області.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ділки підшукували серед жителів Кропивницького та області можливі місця збуту. Зберігали цигарки у власних автомобілях, домоволодіннях. В рамках розслідування провели ряд обшуків, в ході яких вилучили 300 тисяч гривень та 4000 пачок контрафактних тютюнових виробів.

Прокурори звернулися до Ленінського райсуду з клопотанням щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та накладення арешту на вилучене майно.

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури чоловікам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28, ч.1 ст. 204, ч. 2 ст. 199 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).