«Електротранс» у Кропивницькому планує закупити десять автобусів

Перегляди: 561

У Кропивницькому «Електротранс» планує закупити десять автобусів, це має розв'язати проблему перевезень у години пік.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Електротранс» у Кропивницькому планує закупівлю десяти автобусів великої пасажиромісткості. Виконавчий комітет Кропивницької міської ради на засіданні у вівторок, 14 травня, підтримав відповідний проєкт рішення міської ради про надання транспортному підприємству згоди на купівлю транспортних засобів на умовах надання фінансової державної підтримки.

Ці автобуси мають розв'язати проблеми пасажирських перевезень в години пік на довгих маршрутах, таких як № 274, 111 тощо. 

Закуплять транспорт який вже відпрацював певний час на маршрутах у країнах Євросоюзу, вартість одного такого автобуса близько 4,4 мільйона гривень.

Укладання договору  кредитування відбуватиметься на умовах державної  підтримки за урядовою Програмою «Доступні кредити 5-7-9%» з уповноваженими банками, згідно із чинним законодавством.

Загальна вартість предмета кредитування не більше 39,825 мільйона гривень терміном не довше за 60 місяців. Авансовий платіж складатиме 10%.