Євген Бахмач спростував інформацію щодо його інтерв'ю російському інформресурсу

Перегляди: 1089
Євген Бахмач

Євген Бахмач, голова Наглядової ради ПАТ НВП «Радій», повідомив, що інформація у ЗМІ щодо його інтерв'ю російському інформресурсу є наклепом.

Повний текст заяви є у розпорядженні CBN:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Офіційна заява до медіаспільноти України
Євгена Степановича Бахмача,
голови Наглядової ради ПАТ НВП «Радій»

Я - українець, народився та виріс в Україні, завжди був , є і буду патріотом своєї Батьківщини.
Компанія «Радій» – це українська компанія не тільки географічно і юридично, а й по духу. Весь наш колектив був, є і залишається патріотично налаштованим і відданим своїй Батьківщині.

Щодо фейків, які останнім часом розповсюджуються мережею інтернет-ресурсів та в деяких ЗМІ, відповідально заявляю: я ніколи в житті ні з якого приводу не давав жодних інтерв’ю ні закордонним, ні тим більше російським ЗМІ. Зміст цих фейків абсолютно безглуздий, наклепницький і не має до мене жодного відношення.

Автор і ЗМІ, які це все вигадали та розповсюдили – негідники і злочинці! Я готую заяву до правоохоронних органів та судових інстанцій, щоб притягнути до відповідальності всіх наклепників та назавжди відбити їм бажання розповсюджувати завідому брехню.

Моя позиція залишається незмінною: ми робимо все можливе для зміцнення енергетичної незалежності України та наближення нашої Перемоги над рашиськими окупантами!!!
Слава Україні!!!».

Раніше у ЗМІ опублікували інформацію з інтерв'ю, яке Євген Бахмач нібито давав російським медіа.