Фонд «Повернись живим» передав 121-ій бригаді ТрО гранатометів на майже 5,7 млн грн

Перегляди: 61

121-ша окрема бригада територіальної оборони, в складі якої воюють бійці з Кіровоградщини отримала від фонду «Повернись живим» гранатоменти.

Про це повідомила CBN, Ольга Головка, комунікаційниця Фонду «Повернись живим».

У рамках ініціативи "Озброй ТрО до зубів" фонд «Повернись живим» передав 121-ій окремій бригаді Сил територіальної оборони п’ять автоматичних гранатометів калібру 40 мм вартістю майже 5,7 мільйонів гривень.


«Гранатомети ефективно підходять як для оборони, так і наступу. Це хороша, надійна перевірена часом зброя. Їх можна встановлювати на бронетехніку, пікапи або безпосередньо в окопі й працювати по ворогу з переднього краю. Гранатомети, кулемети та міномети — постійна потреба у всіх родах і видах військ, бо їх часто втрачають в умовах активних бойових дій. Фонд за підтримки бізнесу та людей купує зброю та підсилює Сили оборони», — говорить заступник директора «Повернись живим» Олег Карпенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua


Загалом бійці отримали отримали 600 одиниць колективного піхотного озброєння:
— 300 мінометів калібру 82 мм;
— 200 великокаліберних кулеметів;
— 100 автоматичних гранатометів калібру 40 мм.

121-ша окрема бригада територіальної оборони — кадроване формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у Кіровоградській області.

foto_tro_vijsko-zbroya foto_tro_vijskovi-zbroya foto_tro_zbroya hranatomet-fond hranatomet