Головнокомандувач вручив грошову премію зв'язківцю з Кіровоградщини

Перегляди: 1855
Фото: Кіровоградський обласний ТЦК та СП

Головнокомандувач Сирський особисто вручив грошову премію зв’язківцю Андрію Терещенку з Кіровоградщини.

Про це повідомив Кіровоградський обласний ТЦК та СП у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський вручив лейтенантові Андрію Терещенку грошовий сертифікат. Нагородження відбулося з нагоди Дня піхоти, коли головком приїздив до 22-ї окремої механізованої бригади. Військовий служить там на посаді начальника польового вузла зв’язку.

Андрій Терещенко – з Кіровоградської області. Починав свою військову кар’єру солдатом-строковиком. Проходив вишкіл у навчальному центрі в Полтаві за спеціальністю «зв’язківець». Уклав контракт зі Збройними Силами України ще у 2016 році. 

Спершу служив у 34-му ОМПБ 57-ї мотопіхотної бригади – командиром відділення, командиром взводу зв’язку. У січні 2023 року, з початком формування 22-ї механізованої бригади, був призначений на посаду начальника польового вузла зв’язку в цій військовій частині.

У 22-й окремій механізованій бригаді Андрій Терещенко проявив себе як справжній професіонал та умілий організатор бригадного зв’язку.