Хлібзавод у Кропивницькому приватизують

Перегляди: 1699

Сьогодні, 9 липня, відбувся брифінг з приводу продажу державного підприємства Кіровоградський комбінат хлібопродуктів №2.

Головною спікеркою виступила заступниця начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це найдорожчий актив з моменту відновлення приватизації в умовах воєнного стану. Стартова ціна цього державного підприємства складає 17 144 925 гривень», - розповіла Ганна Калініна. 

Приватизаційний аукціон відбудеться 18 липня. До 17 липня, 20:00 можна подати документи та зареєструватися для участі.

Державне підприємство має 111 одиниць нерухомості, 16 одиниць транспортних засобів і більше 2 тисяч одиниць окремого майна. Основні види діяльності підприємства: виробництво відповідної продукції, оптова торгівля зерном та виготовлення кормів.

11 липня об 11 годині проведуть день відкритих дверей на Кіровоградському комбінаті хлібопродуктів №2 за адресою вулиця Інженерів, 2, місто Кропивницький.

Також 16 липня відбудеться приватизаційний аукціон з продажу комплексу будівель площею більше, ніж 400 квадратних метрів в селищі Устинівка, вулиця Ювілейна, 8.