Іноземця, який переховувався на Кіровоградщині, видворили з України

Перегляди: 716
Фото: Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини

З Кіровоградщини видворили іноземця, який переховувався від міграційників у кількох областях.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Приїхав в Україну 33-річний іноземний громадянин у листопаді 2019 року на навчання. Спочатку його без документів, які б дозволяли законно проживати в Україні, виявили у липні 2022 року в Одесі працівники Головного управління ДМС в Одеській області. Стосовно нього склали адмінпротокол та зобов'язали протягом місяця самостійно виїхати з України, але він цього не зробив.

Пізніше у серпні 2023 року порушника виявили працівники СБУ вже на Кіровоградщині. Міграційники Подільського відділу Кропивницького цього разу прийняли рішення про його примусове видворення і заборонили повертатись протягом наступних 5 років.

Цього року в лютому громадянина Туркменістану затримали у Черкасах працівники Соснівського відділу у місті Черкаси Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС і за рішенням суду помістили для реалізації рішення про примусове видворення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Звідти міграційники Кіровоградщини спільно з працівниками СБУ в області доставили чоловіка до Пункту пропуску «Паланка — Маяки — Удобне», що на кордоні з Республікою Молдова для повернення на батьківщину.