Із загиблими військовими попрощалися у Приютівській та Світловодській громадах (фото)

Перегляди: 301

26 липня на Кіровоградщині попрощалися із Владиславом Журавльовим - жителем Світловодська та Ігорем Чорним - жителем Приютівської громади.
 
Про прощання із Владиславом Журавльовим повідомила Світловодська міська територіальна громада у Facebook.
 
Як повідомляло CBN, Владислав народився 22 грудня 2000 року у Світловодську. Навчався в третій міській школі, згодом вступив до ЦНТУ.
 
У 2021 році чоловік пішов служити до ЗСУ, а після повномасштабного вторгнення підписав контракт та став на захист нашої країни. Старший солдат Журавльов помер 24 липня 2024 року в лікарні міста Запоріжжя.

Фото: Світловодська міська територіальна громада
2 (5) 3 (3) Владислав ------------------0  
Про прощання з Ігорем Чорним повідомила Приютівська громада у Facebook.
 
Ігор Чорний народився 11 листопада 1971 року в Олександрії. Навчався в Цукрозаводській школі, після закінчення якої вступив до Інгулецького гірничорудного технікуму за спеціальністю «Відкрита розробка родовищ корисних копалин», де здобув кваліфікацію «Гірничий технік».

Потім пройшов військову строкову службу, після чого працював на шахті Ведмежиярська. Згодом пішов захищати Україну.

Як повідомляло CBN, 20 липня 2024 року Ігор Чорний загинув на території Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання. Захиснику було 52 роки.

Фото: Приютівська громада.
1 (1) 2 (4) ---------------0 3 (2) 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua