Керівників закладів освіти, медицини та соцзахисту призначили на Кіровоградщині

Перегляди: 1379
Фото: Ігор Філіпенко, CBN

Під час засідання двадцять другої сесії Кіровоградської обласної ради 14 червня депутати підтримали призначення керівників низки комунальних підприємств освіти, медицини та соцзахисту. 
 
Проєктом рішення, який ухвалили, передбачалося призначити: 
 
Владислава Шаповалова - на посаду директора Регіонального центра розвитку послуг. 
 
Олександра Чудного - на посаду начальника комунального підприємства з управління будинками Кіровоградської обласної ради. 
 
З ними укладуть контракти на п'ять років. 
 
Олександр Дудка обійматиме посаду директора Обознівського психоневрологічного інтернату строком на три роки, з ним укладуть додаткову угоду. 
 
Дмитра Зосіма - на посаду директора Веселокутського психоневрологічного інтернату строком на три роки за контрактом. 
 
Наталію Щіголь - на посаду директора Кропивницького психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням строком на три роки за контрактом. 
 
Директором Кіровоградського медичного фахового коледжу імені Мухіна призначили Світлану Бондарь на п'ять років з підписанням контракту. 
 
Продовжили термін перебування на посаді директора обласного закладу «Центр-Ветеран» з питань допомоги захисникам і захисницям України Інеси Колпак строком на пʼять років та внести зміни до укладеного з нею контракту.

Доповнено: Андрія Табачука мали призначити на посаду директора Знамʼянської обласної бальнеологічної лікарні, втім рішення не розглядали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, депутати не ухвалили рішення щодо звільнення директора-художнього керівника Театру корифеїв, якого підозрюють у хабарництві.