Кіровоградщина долучилася до всеукраїнського проєкту «Укрпошта. Аптека»

Перегляди: 96

Кіровоградщина долучилася до всеукраїнського проєкту «Укрпошта. Аптека», який дозволяє доставляти ліки по всій Україні, зокрема, і на прифронтові території.

Директорка Кропивницького регіону АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна розповіла про початок дії проєкту на Кіровоградщині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«З 8 липня Кропивницький регіон АТ «Укрпошта» долучився до проєкту, який наразі охопив всю територію України. З 1 березня були задіяні лише прифронтові регіони: це Харківська, Сумська, Чернігівська, Миколаївська, Херсонська, Донецька, Запорізька області», - повідомила на брифінгу Тетяна Капустіна.

Про реалізацію проєкту «Укрпошта. Аптека» повідомило Міністерство охорони здоров'я України у Facebook.

В українців тепер є можливість отримати:
- доступ до аптек, у населених пунктах, де ті відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни;
- доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці;
- медикаменти за доступними цінами.

Для отримання лікарських засобів потрібно зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545 та слідувати підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем. Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що відпускаються за програмою «Доступні ліки». 

Замовлення надсилається клієнту протягом трьох днів до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Доставка лікарських засобів від 100 гривень безкоштовна. Термін зберігання замовлення у відділенні становить сім днів.