Кропивницька бейсбольна команда здобула «золото» на чемпіонаті України

Перегляди: 321
Фото: KG Baseball & Softball in Kropyvnytskyi City

Бейсбольна команда «Центральноукраїнський національний технічний університет-Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву-Горн» з Кропивницького здобула перше місце на чемпіонаті України.

Про це в коментарі CBN повідомив головний тренер команди Юрій Бойко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми пройшли весь чемпіонат без поразок, здобули перемогу у всіх іграх. Здається, 28 раз стали чемпіонами», - розповів Юрій Бойко.

Бейсбольна команда «ЦНТУ-ОСДЮСШОР-Горн» налічує 18 гравців. Усі 12 ігр бейсболісти завершили без поразок. Друге місце посіла «Збірна команда міста Рівне-Обласна школа вищої спортивної майстерності».

Чемпіонат України з бейсболу почався навесні (кінець квітня-початок травня) і завершився вчора, 15 вересня, в Чернівцях. У змаганнях брали участь 7 команд: «ЦНТУ-ОСДЮСШОР-Горн» (Кропивницький), «Збірна команда міста Рівне-ОШВСМ», «ОСДЮСШОР-Горн» (Кропивницький), «Збірна команда міста Києва», «Ураніум» (Кропивницький), «Атма - 1991» (Київ), «Соколи-КЗКДЮСШ» (Чернівці).