Кропивницький скелелаз Ярослав Ткач не вийшов до фіналу Олімпійських ігор

Перегляди: 413
Фото: Юрій Ілючек

Сьогодні, 6 серпня, на кваліфікаційному етапі скелелаз Ярослав Ткач з Кропивницького поступився французу Бассі Мавему та не зміг вийти у фінал.

Про це повідомив спецкореспондент CBN Юрій Ілючек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На жаль, Ярослав Ткач у вирішальному забігу поступився французу Бассі Мавему дотиком і не пробився до фіналу», - повідомив спецкор.

Тренер атлета Микола Побережець сказав, що одна сота секунди відділили Ярослава від фіналу, за його словами Ткач не допустив помилок. Надалі планують готуватися до наступної Олімпіади.

Ярослав Ткач прокоментував свій виступ на Олімпійських іграх: «Перший забіг був стабільний, а другий міг швидше, але трішки хвилювався, час реакції не найкращий був. Сам забіг я ще не аналізував, не дивився, але вважаю, що треба трохи більше ризикувати на старті та фініші».

Як повідомляло CBN, кропивничанин Ярослав Ткач вперше в історії мав представляти Україну в скелелазінні на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.