Майже півтори тисячі випускників отримали атестати у Кропивницькому

Перегляди: 677
Фото: Ігор Філіпенко, CBN

Цьогоріч 1449 випускників отримали атестати та 2538 дев'ятикласників отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За інформацією управління освіти міської ради, цьогоріч у Кропивницькому атестати про повну загальну середню освіту отримають 1449 випускників 11 класів. Закінчують дев'яті класи і отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту 2538 учнів.

Школярі звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Переведення учнів на наступний рік навчання здійснюватиметься на підставі підсумкового оцінювання учнів згідно із рішенням педагогічної ради кожного закладу.

Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів будуть вручати після оголошення результатів основної сесії Національного мультипредметного тесту.

166 випускників мають шанс завершити школу із золотою медаллю, 40 здобувачів претендують на срібні медалі, ще 242 учні розраховують отримати атестати з відзнакою.