Кропивницька міськрада вдруге оголосила тендер на ремонт стоматполіклініки за 55 мільйонів 

Перегляди: 107
Фото: Кропивницька міська рада

У Кропивницькому міська рада вдруге оголосила проведення тендеру із ремонту приміщення територіального стоматологічного обʼєднання на майже 55 млн грн, перший не відбувся. 

Відповідний тендер розміщений на платформі електронних закупівель Prozorro. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про проведення першого тендеру інформацію оприлюднили 6 березня 2024, кінцевий строк подання тендерних пропозицій був 18 березня 2024. Проте торги скасували через відсутність пропозицій. 

22 березня на платформі електронних закупівель Prozorro оприлюднили інформацію про проведення другого тендеру, кінцевий строк подання тендерних пропозицій якого спливає 7 квітня. Початок аукціону відбудеться 8 квітня. 

В технічному завданні тендерної документації йдеться про ремонт покрівлі, стін, приміщення підвалу та пандуса та інші види робіт.

Як повідомляло CBN, за «Програмою з відновлення України» Європейського інвестиційного банку Кропивницький долучився до участі в «Програмі з відновлення України» з власним субпроєктом з ремонту стоматполіклініки. 

Проєкт має на меті створення сучасної стоматологічної клініки з використанням інноваційних технологій та забезпечення її сучасним обладнанням для організації і надання спеціалізованої стоматологічної допомоги дорослим та дітям. 

Приміщення поліклініки збудоване у 1961 році і його повноцінний ремонт до цього часу не проводився. Загальна кошторисна вартість будівництва - 54,7 млн грн, термін реалізації проєкту - 16,5 місяців.