На Кіровоградщині працювала ППО

Перегляди: 340

Уночі, під час тривоги на Кіровоградщині працювала ППО.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ України у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ніч на 12 вересня ворог атакував двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Курської області та однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із Брянської області, двома крилатими ракетами Х-22/32 із літаків Ту-22М3 (з повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний), 64-ма ударними БпЛА типу Shahed (райони пусків: Курськ, Єйськ – рф, Чауда – Крим).

В результаті протиповітряного бою збили 44 ударних БпЛА. Три ворожі безпілотники полетіли назад у росію, ще чотири – локаційно втрачені на території України (інформація про постраждалих та руйнування не надходила).

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій та Полтавській областях.

Як повідомляє начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram, після російської атаки на Кіровоградщині обійшлося без наслідків.