На Кіровоградщини трьох осіб підозрюють у привласненні 518 тис. грн освітнього закладу

Перегляди: 109
Фото: Ілюстративне

Правоохоронці підозрюють трьох учасників організованої групи у привласненні 518 тисяч гривень, які належали училищу з Кіровоградщини. 
 
Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram
 
Слідство встановило, що директор одного з училищ Кіровоградщини створив групу, до якої залучив свого заступника та підприємця. Підозрювані підроблювали договори між ПТУ та підприємцем щодо виконання сільськогосподарських робіт, унаслідок чого створили штучну заборгованість у розмірі 518 тисяч гривень. Після чого училище сплатили цю суму в якості боргу. 
 
Правоохоронці оголосили підозру організованій групі за ч. 5 ст. 191 (Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні), ч. 2 ст. 27 (Вважається особою, яка у співучасті з іншими суб'єктами злочину безпосередньо чи шляхом використання інших осіб, які не є суб'єктами злочину, вчинила конкретний злочин), ч. 3 ст. 28 (Кримінальне правопорушення визнається таким, що вчинене групою осіб), ч. 1 ст. 366 (Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) КК України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua