На Кіровоградщині відбувся перший всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський» (фото)

Перегляди: 37
Фото: Донецький державний університет внутрішніх справ

З 17 по 21 вересня на Кіровоградщині відбувся перший всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський».

Про це повідомив Донецький державний університет внутрішніх справ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

9 команд-роїв старшокласників з різних областей України пройшли поліцейські майстер-класи з використанням 3D-конструктора, з вогневої підготовки, тренінги з кризової психології, тактичної та домедичної підготовки. Також для старшокласників організували вечори біля ватри. До програми вишколу ввійшли практичні заняття з тактико-спеціальної підготовки, з акцентом на основи тактичної поведінки, навчання безпечному поводженню зі зброєю та мінній безпеці, курси домедичної допомоги для надання першої допомоги у надзвичайних ситуаціях та психологічні тренінги, спрямовані на стратегії поведінки у стресових або небезпечних умовах.

Переможцями вишколу стали рій «Вільний вітер» та «Вільшанські бджоли» з Кіровоградщини, та «Коломацькі вартові імені Івана Мазепи» з Харківщини.

Всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський» об’єднав українських старшокласників 15-18 років для ознайомлення з методиками військово-тактичної підготовки та розвитку важливих навичок в умовах війни.

Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства внутрішніх справ України, Управління молоді та спорту Кіровоградської ОВА спільно з Донецьким державним університетом внутрішніх справ, Кіровоградським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Фото: Донецький державний університет внутрішніх справ.

2-8 1-1-29 2-3 1-8-7 1-10-4 1-6-13