У Кропивницькому засудили чоловіка за збут наркотиків та крадіжку кавоварки

Перегляди: 98

Термін ув'язнення у 9 років отримав чоловік з Кропивницького, який викрав в магазині кавоварку, а також зберігав та збував наркотики. 

Про це йдеться у вироку Кіровського районного суду міста Кіровограда, оприлюдненого 29 квітня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відомо, що чоловік 1 жовтня 2022 року отримав з рук своєї знайомої пакет з кавоваркою, яку вона взяла з торговельної полиці магазину, минув касову зону, не розрахувався за товар, та вийшов з приміщення магазину. Після цього він продав кавоварку чоловіку у скверику, що біля Критого ринку в місті Кропивницький. 

Крім того, 14 грудня 2022 року під час обшуку поліцейські виявили та вилучили 7 прозорих, безбарвних полімерних зіп-пакетиків з речовиною білого кольору - "PVP" та 7 прозорих, безбарвних полімерних зіп-пакетиків з речовиною світло-кремового кольору - метамфетаміном, які чоловік незаконно придбав та зберігав з метою збуту. 

Чоловік свою вину не визнав та пояснив, що не мав умислу на викрадення кавоварки, а виніс пакет, не знаючи, що в ньому, бо його передала йому знайома, при цьому нічого не пояснила та не сказала. Додав, що був неуважним, а потім стало якось не зручно, хотів повернутись - оплатити, однак цього не зробив. 

З приводу зберігання наркотиків чоловік пояснив, що є наркозалежним, наміру на збут наркотичних засобів та психотропних речовин не мав та заявив, що їх йому під час обшуку підкинули поліцейські. 

Чоловік викраденням кавоварки завдав магазину шкоди на 499 грн. 

Обвинуваченого визнали винним та призначили йому покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років з конфіскацією всього майна..