На найбільш завантажених перехрестях Кропивницького під час відключень світла працюють регулювальники

Перегляди: 696
Фото: Патрульна поліція Кіровоградської області

Для забезпечення безпеки дорожнього руху, поліцейські управління патрульної поліції працюють на найбільш завантажених перехрестях обласного центру під час вимкнення електрики.

Про це розповів CBN речник Патрульної поліції у Кіровоградській області Дмитро Поперешняк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За необхідності, а також виходячи з наявних людських ресурсів, ми намагаємося завжди залучати поліцейських до регулювання дорожнього руху у годину пік на найбільш жвавих перехрестях. Проте, у зв’язку із залученням значної кількості поліцейських до виконання завдань з оборони держави та інших завдань в умовах воєнного стану, людські ресурси наразі є обмеженими», - повідомив речник.

Основну увагу патрульні приділяють заявам і повідомленням громадян, що надходять на лінію 102  - за пріоритетністю.

Також речник повідомив, що наразі тривають заходи з підключення ключових світлофорів до резервних джерел живлення, що проводяться власниками та балансоутримувачами доріг.

З інструкцією МВС про сигнали регулювальника можна ознайомитись за посиланням: https://mvs.gov.ua/news/patrulna-policiia-reguliuje-doroznii-rux-zadlia-bezpeki-pisoxodiv-ta-vodiyiv