На війні з росією загинули воїни з трьох громад Кіровоградщини

Перегляди: 1360

У війні з росією загинули військовослужбовці Сергій Губль з Олександрійської громади, Олександр Репела з Долинської громади та Олександр Рожненко з Кетрисанівської.

Про загибель Сергія Губля повідомив Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

photo_1_2024-07-11_15-48-55 
Сергій Губль

«Воїн 1996 року народження втратив життя під час виконання бойового завдання поблизу міста Вовчанськ Харківської області. У захисника залишились син і мати», - йдеться у дописі Сергія Кузьменка.

Про час і місце прощання із загиблим повідомлять додатково.

У війні з росіянами загинув молодший сержант Олександр Рожненко з Олексіївського старостинського округу, про це у Facebook повідомила Кетрисанівська сільрада.

photo_2_2024-07-11_15-48-58 
Олександр Рожненко

Народився воїн 27 червня 1981 року в селі Верхньоінгульське, навчався у Верхньоінгульській загальноосвітній школі, потім здобув професію майстра-будівельника у Кіровоградському будівельному технікумі. Трудову діяльність розпочав у одному з фермерських господарств села Олексіївка.

Згодом працював водієм на одному з підприємств міста Кропивницький. Пізніше переїхав до Києва, де влаштувався водієм на ПАТ «Завод залізобетонних конструкцій імені Світлани Ковальської».

Після повномасштабного вторгнення росіян пішов в територіальну оборону, де пробув до грудня 2022 року, згодом, у вересні 2023 став до лав ЗСУ. Військове навчання проходив у Великій Британії, потім – у Чернігівському навчальному центрі сержантів.

Воював командиром відділення – командиром машини взводу механізованого батальйону в Донецькій області на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, в Харківській області під Куп’янськом. За мужність, хоробрість та героїзм був нагороджений орденом «Лицарський Хрест України».

5 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Прогрес, Покровського району, Донецької області отримав смертельне поранення. У загиблого залишились батьки та цивільна дружина.

Також стало відомо про загибель Олександра Репели з Долинської громади. Військовослужбовець загинув 3 липня 2024 року.

photo_1_2024-07-11_15-48-58 
Олександр Репела

12 липня з Олександром Репелою попрощаються. О 10:00 за адресою селище Молодіжне, вул. Набережна, 17.