На війні з росією загинув воїн з Побузької громади

Перегляди: 543

У війні з росією загинув військовослужбовець Володимир Кателян.

Про це повідомила Побузька селищна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Володимир Кателян 4 квітня 1972 року в селі Показове, Добровеличківського району, Кіровоградської області. Навчався в Федорівській середній школі, після закінчення школи Володимир навчався в Піщанобрідському професійно-технічному училищі на тракториста.

photo_2024-05-12_15-57-02 
Володимир Кателян

Після навчання, в 1990-1992 роках проходив військову службу в зенітно-ракетних військах у Німеччині. Повернувшись зі служби, Володимир розпочав свою трудову діяльність, працював трактористом в колгоспі рідного села Показове. В 1995 році одружився. Разом з дружиною народили та виховували двох доньок та двох синів.

У 2009 році сім'я переїхала в село Капітанка і чоловік влаштувався працювати на ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат» газоелектрозварювальником. 2 листопада 2022 року Володимира призвали за мобілізацією до лав ЗСУ. 8 травня 2024 року, Володимир Кателян, навідник I протитанкового відділення протитанкового взводу загинув поблизу населеного пункту Іванівське, Донецької області.

Про дату та місце прощання із загиблим повідомлять додатково.