Невідомі незаконно збирали врожай на земельній ділянці Льотної академії 

Перегляди: 1958
Фото ілюстративне

11 липня невідомі незаконно збирали врожай на земельній ділянці Льотної академії НАУ. 

Про це CBN повідомила Первинна профспілкова організація Льотної академії НАУ. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляється, правоохоронці під час огляду місця події виявили сільськогосподарську техніку разом із зерном озимої пшениці.

«Нам повідомили, що невідомі особи комбайном та машинами збирають урожай на ділянці, яка належить Льотній академії», - розповів у коментарі CBN начальник Льотної академії НАУ Сергій Неділько.

Слідчий СУ ГУ Національної поліції в Кіровоградській області вилучив речі та документи, які визнали речовим доказом у кримінальному провадженні. Він звернувся з клопотанням до Кіровоградської обласної прокуратури щодо арешту вищезазначеного майна.

Проте Кіровоградська обласна прокуратура 12 липня 2024 року відмовила у клопотанні та зобов’язала повернути всю техніку разом із зерном озимої пшениці. 

«Повідомляємо, що адміністрація Льотної академії НАУ не погоджується з даним рішенням в частині повернення зерна та, наразі, юридичний відділ академії готує відповідні звернення», - стверджує профспілкова організація. 

CBN звернулося до Кіровоградської обласної прокуратури за коментарем. 

«Відповідно вимог ст. 222 КПК України та враховуючи, що досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, обласна прокуратура наразі не надає коментарів з даного приводу», - повідомили в прокуратурі.