Новопразька громада виділила 275 тис. грн на РЕБ для ЗСУ

Перегляди: 68
Фото: Новопразька територіальна громада

Новопразька громада придбає військовим засоби радіоелектронної боротьби на 275 тис. грн.

Про це повідомила Новопразька територіальна громада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоб підтримати ЗСУ у боротьбі з росією, Новопразька громада придбає новітні засоби РЕБ для підшефної військової частини. Із селищного бюджету на ці потреби виділили 275 000 гривень.

У бюджеті громади передбачили додаткові кошти на компенсацію пільгових перевезень автомобільним транспортом, що дозволить пільговикам безкоштовно їздити до кінця 2024 року.

З бюджету громади виділи кошти для дитячої лікарні та центру надання первинної медичної допомоги у місті Олександрія для забезпечення лікування жителів Новопразької громади у цих закладах.

Окрім того, збільшили фінансування заходів з благоустрою населених пунктів Новопразької громади. Зокрема, виділили кошти на ремонт спортивного майданчика. А також передбачили кошти для забезпечення діяльності будинків культури, клубів, центрів дозвілля та діяльності водопровідно-каналізаційного господарства.

У Новопразькій громаді встановили ставки земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на наступний рік.

Новопразьку місцеву пожежно-рятувальну команду утворили у громаді, затвердили її структуру, чисельність та штатний розпис на 2024 рік. Також затвердили статут Новопразької публічної бібліотеки.

photo_1_2024-08-22_09-55-45