Обкрадали фури з гуманітаркою на ходу: судитимуть злочинців, які завдали мільйонних збитків

Перегляди: 323

Судитимуть членів організованої злочинної групи, яка обкрадала вантажні автомобілі, що везли товари, призначені для військових та жителів деокупованих територій на суму майже 1 млн грн.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організатором угруповування є житель Полтавщини, який залучив до злочинів ще двох земляків. До суду скерували обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої злочинної групи за фактом скоєння крадіжок в особливо великому розмірі за попередньою змовою групою осіб (ч.5 ст.185 КК України)..

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram, крадіжки майна з вантажних автомобілів члени угруповання вчиняли на території Кіровоградської, Полтавської та Дніпропетровської областей. Збитки, завдані злочином, складають близько мільйона гривень.

Двоє учасників злочинної групи перебувають під вартою, а третій фігурант - у розшуку. Обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляло CBN, зловмисники займались обкраданням вантажних автомобілів під час руху. Використовували при цьому автомобіль зі знищеними номерами вузлів та агрегатів і змінні номерні знаки. Вкрадений товар збували в Кременчуці.