Обладнання на майже 20 млн грн отримав пологовий будинок у Кропивницькому

Перегляди: 547
Фото: Кропивницька міська рада

Кропивницький міський пологовий будинок отримав високотехнологічне обладнання на близько 20 мільйонів гривень.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Кропивницькому Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня отримав високотехнологічне обладнання завдяки проєкту міжнародної технічної допомоги від Командування збройних сил США в Європі.

Медичний заклад поповнився реанімаційними системами для новонароджених із системою кисневої терапії, апаратами штучної вентиляції легенів та моніторами пацієнток.

Завдяки реалізації проєкту до реанімаційного відділення передали 15 одиниць медичного обладнання на загальну суму близько 20 мільйонів гривень. Серед отриманого є також засоби для дезінфекції.

У рамках проекту міжнародної технічної допомоги спільними зусиллями із донором проєкту – Відділом оборонного співробітництва Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні – міський пологовий будинок отримав новітнє обладнання через програму допомоги командування збройних сил США в Європі, яка реалізується в Україні Відділом оборонного співробітництва Посольства США в Україні.

Сучасна високотехнологічна апаратура американського виробництва надасть можливість лікарям медичного закладу надавати кваліфіковану медичну допомогу у відділені реанімації під час порятунку життів передчасно народжених дітей.

FB_IMG_1714289646664 FB_IMG_1714289644776 FB_IMG_1714289642420