Олександрійський театр за участі Бердянського показав виставу для дітей у Кропивницькому

Перегляди: 160

Сьогодні, 27 березня, у Кропивницькому актори Олександрійського театру «Зернятко» за участі мандрівного лялькового театру з Бердянська показали виставу «Мрія ляльки» для дітей. 

Виставу показали у «Просторі хоробрих». На початку діти-актори Бердянського театру, який нині релокований до польського міста Познань, через відео передали вітання глядачам й розіграли сцену. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також переглянули виставу й учні ліцею «Лінгвістичний» у Кіровоградському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. 

Ветеран й співорганізатор заходу Сергій Горбаньов зазначив, що виступ ляльок безоплатно могли переглянути діти вимушених переселенців, діти військових й будь-хто охочий.

«Сьогодні День театру, тож ми запросили діток-акторів лялькового театру показати виставу для дітей Кропивницького. Кожна дитина мала можливість відвідати захід безоплатно», - розповів CBN Сергій Горбаньов. 

Всього вистави відвідали понад пів сотні дітей. Також їх пригостили смаколиками.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN

6666

4444

88 (1)

99 (1) 

11 (1)

33 (1)

77 (1)

22

44 (1)