Олександрійця ув'язнять на п'ять років за інформування ворога

Перегляди: 224
Фото: Кіровоградська обласна прокуратура

Олександрійцю, який інформував ворога, оголосили обвинувальний вирок - пять років позбавлення волі,  обвинувачений повністю визнав свою провину у злочині.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Telegam.

Жителя Олександрії визнали винним у розголошенні відомостей про місця розташування Збройних сил України та засудили до 5 років позбавлення волі (ч.2 ст.114-2 КК України).

Олександрійський міськрайонний суд виніс вирок 12 квітня. Обвинувачений повністю визнав вину в інкримінованому злочині, щиро розкаявся у вчиненому та активно сприяв розкриттю кримінального правопорушення.

Прокурор довів, що 45-річний олександрієць приховано збирав інформацію про місця дислокації військової частини у населеному пункті, в якому проживав. Використовуючи для звʼязку одну з соціальних мереж, зібрані дані переправляв представникам рф, дотримуючись засобів конспірації.

Викрили його протиправні дії у лютому цього року. Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Досудове розслідування - УСБУ в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua