Оникіївському лісгоспу повернуть 14 гектарів земель, які використовували як сільськогосподарські

Перегляди: 81
Фото ілюстративне

На Кіровоградщині у власність держави повернуть 14 га земель лісогосподарського призначення вартістю 50 млн гривень, які раніше безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурори Знамʼянської окружної прокуратури у судовому порядку поновили права держави на 14 га земель лісогосподарського призначення вартістю 50 млн гривень. Ділянка перебувала у постійному користуванні філії «Оникіївське лісове господарство» ДП «Ліси України». Попри це її безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Новгородківської об’єднаної територіальної громади Кропивницького району.

Господарський суд Кіровоградської області визнав незаконним рішення щодо затвердження землевпорядної документації, що виключає її використання не за цільовим призначенням.

Як повідомляло CBN, раніше прокурори Кіровоградської обласної прокуратури у судовому порядку повернули в державну власність земельну ділянку Оникіївського лісгоспу вартість 315 мільйонів гривень.