Під особисте зобов'язання відпустили підозрюваного у корупції голову Олександрівського райсуду

Перегляди: 548

Вищий антикорупційний суд відпустив під особисте зобов'язання голову Олександрівського районного суду Кіровоградської області Павла Івченка, якого обвинувачують у зловживанні впливом.

Про це повідомили на сайті «Слово і діло».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

8 квітня Вищий антикорупційний суд відпустив під особисте зобов'язання голову Олександрівського районного суду Кіровоградської області Павла Івченка, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачує у зловживанні впливом.

Як відомо, ВАКС обрав Івченку запобіжний захід у вигляді 148 860 грн застави. Також на нього поклали такі обов'язки: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування із свідками, а також з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти. Дія обов'язків закінчилася і тому обвинувачений попросив змінити запобіжний захід.

Як повідомляло CBN, у 2022 році підозрюваного затримали під час одержання хабара у розмірі 1 тис. доларів. Також відомо, що у січні 2023, на момент слідства, Павло Івченко продовжував працювати у суді та розглядав справу пов'язану з хабарництвом.