Підпільний спиртзавод з мільйонними прибутками ліквідували у Кропивницькому (відео)

Перегляди: 650
Скриншот з відео Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України

У Кропивницькому ліквідували підпільний спиртзавод, який виготовляв до 20 тисяч літрів спирту на добу, підприємство розташували на території колишнього м'ясокомбінату.

Про це повідомив Департамент стратегічний розслідувань Національної поліції України у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нацполіція ліквідувала масштабний підпільний спиртовий завод, розташований на території колишнього м'ясокомбінату в Кропивницькому. За добу там виготовляли до 20 000 літрів спирту. За попередніми даними, організатори нелегального заводу отримували до 15 млн грн прибутку щомісяця, при цьому вони не сплачували жодних податків. Відтак бюджет недоотримував близько 40 000 000 гривень.

Сировину доставляли до підпільних цехів для виготовлення алкогольної продукції. Щомісячний прибуток організаторів сягав до 15 млн грн, при цьому бюджет втрачав близько 40 млн грн через несплачені податки.

Для заводу використовували приміщення, яке не функціонувало понад 10 років. Там розташували спеціальне обладнання та альтернативні джерела енергії.

Продукція проходила процес ректифікації, а спирт доставляли переобладнаними вантажівками, що вміщували до 15 000 літрів. Вантажівки вивозили спирт переважно вночі.

Правоохоронці вилучили понад 50 000 літрів спирту та частково демонтували обладнання. Триває слідство для встановлення всіх осіб, причетних до цієї діяльності.

Відео за посиланням у нашому Telegram-каналі.