Підприємці на Кіровоградщини отримали грантів на майже 37 млн грн

Перегляди: 48
Фото: Ілюстративне

У межах проєкту «Власна справа» підприємці Кіровоградщини отримали 154 державних гранти на загальну суму 36.6 мільйонів гривень.

Про це повідомляє начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Грантова програма «Власна справа» - це частина урядової програми «єРобота», що стартував у липні 2022 року для підтримки мікро- та малого бізнесу. Саме у межах цієї ініціативи підприємці Кіровоградщини отримали 154 державних гранти на загальну суму 36.6 мільйонів гривень.

Основними умовами програми є: створення 1-2 робочих місць, використовування коштів згідно з передбаченими у бізнес-плані напрямком, а також сплачування необхідних податків та зборів до бюджету.

Як зазначається, на території Кіровоградщини також діє програма «Грант для ветеранів» в межах якої вже двадцять п'ять підприємців отримали гранти на загальну суму 11 мільйонів гривень. У сільському господарстві, переробній та харчовій промисловості заплановано створити сорок п'ять робочих місць.

Для того, щоб доєднатися до однієї із зазначених грантових програм необхідно подати відповідну заяву у застосунку «Дія» або на сайті Міністерства економіки України.