Підрядника підозрюють у привласненні 330 тис. грн на ремонті покрівлі ліцею у Первозванівці

Перегляди: 92
Фото: Кіровоградська обласна прокуратура

На Кіровоградщині підрядника підозрюють у заволодінні 330 тисячами гривень на капітальному ремонті покрівлі ліцею «Лідер» у Первозванівській громаді.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram.

Слідство встановило, що підрядник завищив вартість виконаних робіт шляхом внесення до офіційних документів неправдивої інформації, внаслідок чого йому вдалося заволодіти 330 тисячами гривень. Цей підрядник займався капітальним ремонтом покрівлі ліцею «Лідер» Первозванівської сільської ради Кропивницького району.

Правоохоронці повідомили про підозру підряднику за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) та ч. 1 ст. 366 (Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua