Поліцейську станцію відкрили у Благовіщенській громаді

Перегляди: 68
Фото: Благовіщенська міська рада

У Благовіщенській громаді, 17 жовтня, запрацювала поліцейська станція, її відкрили у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Про це повідомили на сторінці громади у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» 17 жовтня у Благовіщенській міській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію, яка забезпечуватиме правопорядок у південних населених пунктах громади. Станція розташована у селі Лозувата, там працюватиме поліцейський офіцер громади - капітан поліції Андрій Козловський.

Для реалізації відкриття станції Благовіщенська громада виділила приміщення, зробила ремонт, та облаштувала його технікою й меблями.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.