Посадовців, які за хабар «допомагали» отримати водійські права, судитимуть на Кіровоградщині

Перегляди: 1382

На Кіровоградщині судитимуть керівника навчального пункту обласного комунального навчально-курсового комбінату та адміністратора сервісного центру ГСЦ МВС щодо організації видачі водійських прав за хабар у трьох областях. 
 
Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram
 
Правоохоронці встановили, що посадовці за хабар допомагали отримати водійські права. Обвинувачуваним також вдалося організувати цю схему на території трьох областей: Кіровоградської, Вінницької та Черкаської. 
 
За кожний вдалий складений практичний іспит та надалі отримані водійські права посадовці отримували хабар у розмірі 12 тисяч гривень. 
 
До суду скерували обвинувачуваний акт стосовно керівника одного з комунальних закладів області та адміністратора сервісного центру ГСЦ МВС за ч. 3 ст. 369-2 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди). 
 
Обвинувачуваним загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 
 
Як повідомляло CBN, правоохоронці Кіровоградщини викрили начальника навчально-курсового комбінату та адміністратора сервісного центру МВС, яким повідомили про підозру в одержанні хабаря.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua