Представника технагляду судитимуть за збитки у 150 тис. грн на будівництві амбулаторії у Новомиргородській громаді 

Перегляди: 1233

Судитимуть представника технічного нагляду, через недбалість якого на будівництві амбулаторії в селі Панчеве Новомиргородської громади зайво сплатили 150 тис. грн.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура

Зазначається, що обвинувачений неналежно виконав службові обов’язки, прийняв роботи за договором підряду й підтвердив неправдиві відомості щодо вартості робіт, які не виконувались. 

У результаті протиправних дій на рахунок підрядника за актами виконаних робіт зайво перерахували 150 тис. грн з бюджету. 

Прокурори Новоукраїнської окружної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно представника технічного нагляду за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України). 

Щодо підрядника, який виконував будівельні роботи та привласнив бюджетні кошти, обвинувальний акт раніше скерували до Новомиргородського районного суду Кіровоградської області (ч. 2 ст.191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua