Привласнювала доходи магазину: на Кіровоградщині судили продавчиню

Перегляди: 183

Жінка, працюючи продавчинею магазину електроніки, тривалий час привласнювала собі виторг, за це зловмисниця отримала умовний термін.

Про це йдеться у вироку Новоархангельського районного суду Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відомо, що жінка перебувала на посаді продавчині непродовольчих товарів у ТОВ «Мобіжук» з 2021 по 2024 рік. Протягом цього періоду зловмисниця мала доступ до товару та ведення каси магазину. Попри свої обов'язки вона розпоряджалась вторгованими за товар грошима на свою користь та завдала товариству шкоди на 95 446 гривень.

Окрім цього жінка заволоділа коштами з каси магазину на 30 150 гривень, це стало відомо в ході проведення інвентаризації у магазині.

Свою вину обвинувачена визнала повністю, суд визнав її винною за ч. 4 ст. 191 ККУ (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) та призначив їй покарання у виді іспитового строку на один рік. Також зі зловмисниці стягнуть 63 851 гривню.