Приютівська громада виділила 700 тис. грн для ЗСУ

Перегляди: 87
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 21 березня, депутати Приютівської громади виділили 700 тис. грн на потреби військових.

Про це повідомляє Приютівська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Із загальної суми 100 тис. грн виділили військовій частині А4638 на купівлю безпілотників, решту, 600 тис. грн, передадуть військовій частині А1937 на придбання засобів радіоелектронної боротьби.

Окрім того, депутати обговорювали й інші проєкти рішень. Майже мільйон, 982 тис. грн, виділили на капітальний ремонт овочесховища, як найпростішого укриття Протопопівського ліцею. Також 300 тис. грн виділили на поточний ремонт укриттів закладів освіти, ще 200 тис. - на їх облаштування.

Депутати також скерували гроші на харчі у закладах дошкільної освіти (100 тис. грн), заробітну плату працівникам закладів освіти, які проводять корекційно-розвиткові заняття з особливими освітніми потребами (163, 5 тис. грн), матеріальне заохочення обдарованих учнів, проведення учнівських олімпіад, оновлення комп’ютерної техніки тощо (249 тис. грн).

Серед інших змін до бюджету: 100 тис. грн – КУ «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Олександрійської міської ради на заробітну плату та паливо-мастильні матеріали для невідкладної медичної допомоги, 137,27 тис. грн – фінансова підтримка комунальних підприємств «Водолій» та «Струмок» Приютівської селищної ради.