П'яний чоловік заліз на автівку у середмісті Кропивницького

Перегляди: 411
Фото: Патрульна поліція Кіровоградської області

Патрульні притягнули до відповідальності водія напідпитку, який зухвало себе поводив та ходив по даху автівки.

Про це повідомила Патрульна поліція Кіровоградської області у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

10 серпня, близько 20:00, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Театральній їздить автомобіль BMW X5 під керуванням нетверезого водія. Чоловік поводить себе зухвало та ходить по даху транспортного засобу.

На місце події прибули патрульні, під час спілкування громадянин заперечував, що саме він був за кермом. Але відео з камер спостереження та пояснення очевидців свідчили про протилежне.

У керманича помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду за допомогою приладу Драгер та у спеціалізованому медичному закладі чоловік відмовився. Але це не врятувало його від відповідальності.

Як виявилося, він не вперше сідає за кермо напідпитку.

За скоєне правопорушення поліцейські склали на водія два протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування ТЗ у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року притягалася за це до відповідальності) і ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП та відсторонили від керування автівкою.