П'яний мотоцикліст без посвідчення спричинив ДТП у Кропивницькому

Перегляди: 133
Фото: Патрульна поліція Кіровоградської області

5 вересня у Кропивницькому на вулиці Героїв України сталася ДТП за участі п'яного мотоцикліста.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Близько 13 години водій мотоцикла Sontan на вулиці Героїв України зіштовхнувся з легковиком Renault Zoe, який зупинився на перехресті на вимогу світлофора. 

Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

Інспектори виявили у мотоцикліста ознаки алкогольного сп'яніння і перевірили його за допомогою алкотестера Драгер. Пристрій показав 3,77 проміле, що майже у 19 разів перевищило допустиму норму.

Також правоохоронці встановили, що для чоловіка це вже друге подібне правопорушення за цей рік і мотоцикліста вже позбавляли водійських прав.

Правоохоронці склали на правопорушника протоколи за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (передбачено відповідальність за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами - тягне за собою накладення штрафу в розмірі однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) КУпАП.

photo_2024-09-05_22-58-46 (2)