Романа Червінського звільнили з-під варти у Кропивницькому

Перегляди: 345
Фото: Дмитро Завражний

Сьогодні, 17 липня, Романа Червінського звільнили з-під варти.
 
Про це стало відомо з онлайн-трансляції, яку опублікував Дмитро Завражний у Facebook.
 
Після внесення застави у розмірі 9 мільйонів гривень Роман Червінський покинув СІЗО. Ексрозвідник подякував усім, хто був причетний до процесу його звільнення. А також наголосив на тому, що нарешті за довгий час побачить власну родину.

«Вірю, що Україна об'єднається навколо таких подій, навколо таких людей, які, незважаючи ні на що, стоять на стороні правди», - сказав ексрозвідник. 
 
Також, як повідомляє один з адвокатів Червінського - Констянтин Глоба у Facebook, суд затягував оформлення документів щодо звільнення ексрозвідника.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, нардеп Петро Порошенко вніс заставу за ексрозвідника Романа Червінського у розмірі 9 мільйонів гривень. 

Колишньому військовослужбовцю Роману Червінському загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. Його звинувачують у перевищенні службових повноважень у справі про спробу викрадення російського літака. На думку слідства, такі дії Червінського нібито призвели до обстрілу аеродрому «Канатове» на Кіровоградщині.